Pravila o privatnosti

Dobrodošli na našu stranicu. Drago nam je zbog vašeg interesa za našu tvrtku i proizvode. Zaštita vaših ličnih podataka za nas je važna, pa vas želimo obavijestiti koji će se podaci prikupljati prilikom vašeg posjeta i u svrhe koje ćemo koristiti.

Što su lični podaci?

Izraz „lični podaci“ definiran je Zakonom o zaštiti podataka Republike Slovenije (Zakon o zaštiti osobnih podataka) („Narodne novine RS“, br. 94/07 – službeni prethodni tekst; u daljnjem tekstu: ZVOP-1-UPB1) .. koji definira lične podatke kao posebne informacije o osobnim ili objektivnim stvarima osobe koja je identificirana ili se može utvrditi.

Anonimno prikupljanje i obrada podataka

Ako nije drugačije navedeno, lični podaci neće se prikupljati, obrađivati ili koristiti koristeći našu web stranicu.
Također ne koristimo Google Analytics.

KontakAt

Sve informacije potrebne u našem kontakt obrazcu i koje se ne trebaju kontaktirati označene su kao neobavezne. Ovi unosi pomažu nam da bolje razumijemo vaš zahtjev i interes za naše usluge ili proizvode. Pružanje tih podataka nije obavezno i vrši se samo uz vaš pristanak. Podaci koji se preuzimaju s kontakt obrasca nisu šifrirani. Slanjem podataka o vašim kontaktima (kao što su e-adresa ili telefonski broj) dopustit ćete nam da vas kontaktiramo u vezi s vašim potrebama. Suglasnost možete u bilo kojem trenutku povući. Kontaktirajte nas da to učinimo.

Zapošljavanje

Podaci koje nam dajete koristiti ćemo samo za obradu vaše prijave i neće biti upućeni trećim stranama. Napominjemo da nijedna šifrirana poruka e-pošte koju primimo neće biti poslana kao šifrirane poruke e-pošte.
Podaci se ne otkrivaju trećim stranama. Također nećemo dijeliti vaše podatke s trećim stranama ako to ne zahtijeva zakon.

Pravo na informacije

U skladu s primjenjivim zakonom, obavijestit ćemo vas pismenim putem, na vaš zahtjev, ako i koji
spremili smo podatke o vama. Pored toga, imate zakonsko pravo na ispravljanje, blokiranje ili brisanje vaših osobnih podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s obradom vaših ličnih podataka, obratite nam se na poslovnoj adresi.

Konus Konex

 

Scroll to Top