Politika zasebnosti

Lepo pozdravljeni na naši spletni strani. Veseli smo vašega zanimanja za naše podjetje in produkte. Varovanje vaših osebnih podatkov je za nas pomembno, zato vas želimo obvestiti o tem, kateri podatki bodo zbrani ob vašem obisku in za namene, ki jih bodo uporabljeni.

Kaj so osebni podatki?

Izraz „osebni podatki“ je opredeljen v Zakonu o varstvu podatkov Republike Slovenije (Zakon o varstvu osebnih podatkov) (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno predhodno besedilo; v nadaljevanju ZVOP-1-UPB1) .. ki definira osebne podatke kot posebne podatke o osebnih ali objektivnih zadevah določene ali določljive osebe.

Anonimno zbiranje podatkov in njihovo procesiranje

Če ni drugače navedeno, nobeni osebni podatki ne bodo zbrani, obdelani ali uporabljeni z uporabo našega spletnega mesta.

Pravtako ne uporabljamo Google Analytics-a.

Kontakt

Vsi podatki, ki jih zahtevamo z našim kontaktnim obrazcem in niso potrebni za stik z vami, so označeni kot neobvezni. Ti vpisi nam pomagajo, da bolje razumemo vašo zahtevo in interes za naše storitve ali produkte. Posredovanje teh informacij ni obvezno in se opravi samo z vašim soglasjem. Upoštevajte, da podatki preneseni iz kontaktnega obrazca, niso šifrirani. S predložitvijo vaših kontaktnih podatkov (npr. E-poštnega naslova ali telefonske številke) nam omogočite, da vas kontaktiramo glede vaših potreb. Privolitev lahko kadar koli umaknete. Če želite to narediti, nas kontaktirajte.

Zaposlitev

Podatki, ki nam jih posredujete, bodo uporabljeni le za obdelavo vaše prijave in ne bodo poslani tretjim osebam. Upoštevajte, da vsa nekriptirana e-poštna sporočila, ki jih prejmemo, ne bodo poslana kot šifrirana e-poštna sporočila.
Podatki se ne posredujejo tretjim osebam. Pravtako ne bomo posredovali tretjim osebam vaših podatkov, razen če od nas to zahteva zakon.

Pravica do informacij

V skladu z veljavno zakonodajo vas bomo pisno obvestili, na vašo zahtevo, če in katere
informacije smo shranili o vas. Poleg tega imate pravno pravico popraviti, blokirati ali izbrisati svoje osebne podatke. Če imate vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, vas prosimo, da nas kontaktirate na naslov podjetja.

Konus Konex


Scroll to Top