kofiltransbela

Filtracija plinov in prahu, tekočin, zraka.
Proizvodnja vseh vrst industrijskih filtrov, pomožnih izdelkov in pribora.

Čisto in zdravo okolje, zdaj in za prihodnje generacije, je filozofija podjetja Konus Konex, pri proizvodnji izdelkov za filtracijo. Pri tem  z uporabljamo najnovejšie tehnologije in opremo. Ni pomembno kje, doma, v šoli ali nakupovalnem središču, v bolnišnici ali tovarni. Naši izdelki KOFIL, vam pomagajo zagotoviti varno in zdravo okolje ali proizvod.

Ne glede na to, kaj ste, proizvajalec filtrske naprave ali podjetje, ki servisira ali končni uporabnik, Naša vertikalna usmeritev izdelkov vam bo zagotovila izdelek ali storitev »po meri«. Naj bodo to materiali ali končni izdelki – filtri.

Poslujemo v več kot 50 državah po vsem svetu.

Filtracija prahu
in plinov

Tekočinska
filtracija

Klimatizacija in čiščenje zraka

Proizvodnja
filtrov

    

 FILTRACIJA PRAHU IN PLINOV

Konus Konex proizvaja materiale za filtracijo prahu in plinov že več kot 30 let. Vertikalen proizvodni proces od vlakna do materiala in končnega izdelka, zagotavlja odjemalcem popolno sledljivost proizvoda v vseh fazah proizvodnje. Izdelek je zaradi tega lahko v največji meri prilagojen potrebam.Najsodobnejše linije zagotavljajo konsistentno kakovost in hitro odzivnost.Poleg standardnih proizvajamo tudi antistatične materiale, materiale namenjene za uporabo v prehrani ter materiale za visoko stopnjo filtracije in za izredno zahtevne pogoje uporabe. Velika pozornost namenjamo mehanskim in kemičnim obdelavam, ki še dodatno izboljšajo lastnosti materialov.

TEKOČINSKA FILTRACIJA

Konus Konex poleg proizvodnje netkanih – iglanih materialov namenjenih za filtracijo tekočin, nadaljuje tradicijo Tekstilne tovarne Medvode s proizvodnjo tkanih materialov za suho in tekočinsko filtracijo, s poudarkom na prehrani.
Proizvodnja obsega PE-poliestrne in PP – polipropilenske materiale v standardni in antistatični izvedbi.

KLIMATIZACIJA IN ČIŠČENJE ZRAKA

Podjetje Konus Konex d.o.o izdeluje materiale in konfekcionira izdelke za čiščenje zraka in klimatizacijo.
Od enostavnih do visoko zahtevnih, za različne namene in zahtevnosti filtracije.
Proizvodnja zajema materiale in filtrske elemente stopnje od G2 do F9, kot dopolnilni program pa tudi ABS, HEPA in ULPA filtre, seperatorje itd.

KOFIL – PROIZVODNJA INDUSTRIJSKIH FILTROV

KOFIL je proizvodna enota Konus Konex-a za proizvodnjo vseh vrst industrijskih filtrov.
Filter vreče za odpraševanje in filtracijo plinov, filter platna, vakumi in vreče iz mikronskih materialov ter filtri vseh vrst za klimatizacijo in čiščenje zraka, so osnovni programi proizvodnje Kofil – filtri.

Poleg osnovnih programov proizvajamo in nudimo tudi dodatne proizvode v okviru filtracije kot. so:
pnevmatski trakovi ( air slide ),
podporne kletke za filtre,
 tesnila,
 pogonska jermena,
 transportni trakovi.

Transportna jermena in pogonske trakove, nudimo ne le za servisiranje industrijskih aplikacij povezanih z filtracijo, ampak podpiramo aplikacije v vseh vejah industrije.

Več na naši posebni strani – Prenos moči.

Naše izdelke spremljalo tehnološki kot tudi certifikati ( npr.za uporabo v prehranski industriji, antistatične lastnosti, proti-eksplozivna zaščita)

Garancija za kakovost proizvoda in sledljivosti

Kot primarni proizvajalci materialov, prejmete z našimi proizvodi – KOFIL, izdelek, ki je optimiran za vaše potrebe in je kakovostno testiran v vseh fazah svojega nastanka – od vlakna ( preje ) do končnega izdelka – filtra. Zato prejmete od nas 100% garancijo za ustreznost izdelka v celoti.
To nas loči od ostalih podjetji v Sloveniji, ki prodajni program zgolj konfekcionirajo, osnovne materiale ali polizdelke pa kupujejo na svetovnem trgu.
Materiali za uporabo v prehrani ali farmaciji so ustrezno preverjeni v skladu s standardi EU in opremljeni s certifikatom.

Ime:
Field is required!
Naziv podjetja:
Field is required!
Priimek:
Field is required!
EMAIL ADDRESS:
Field is required!
Zadeva:
Field is required!
Sporočilo:
Field is required!
Scroll to Top