Konus Konex je proizvajalec in prodajalec širokega spektra proizvodov za čiščenje v gospodinjstvu, čiščenje avtomobilov ter proizvodov za profesionalno čiščenje.

Proizvodi za čiščenje so kupcem dobavljivi v jumbo rolah, v manjših rolah, pripravljenih za nadaljnji razrez ter konfekcioniranje, lahko pa vam ponudimo na želeno dimenzijo razrezane čistilne krpe in tudi končni proizvod, torej krpo, pakirano v kakršnokoli embalažo, ki jo samo postavite na prodajno polico.

cloths-

Krpe

tipitop-krog-modra

Tipi Top

KRPE

Konus Konex kot proizvajalec izdelkov za čiščenje proizvaja tudi čistilne krpe. Kot proizvajalec sledimo potrebam in željam kupca – s kupcem razvijamo nove artikle čistilnih krp, krpe lahko izdelamo v različnih barvah in z razčilnimi potiski. Kot proizvajalec ponujamo čistilne krpe v rolah, lahko jih tudi razrežemo na željeno dimenzijo ter tudi pakiramo pod kupčevo ali lastno blagovno znamko Tipi Top.

Naši proizvodi so krpe za okna in avtomobile, krpe za tla in čistilci za tla, netkane gobate krpe, večnamenske krpe, krpe dve v eni, ter univerzalne krpe.

Posebej pa se prolagajamo tudi zahtevam trga in sledimo trendom proizvesti okolju projazne proizvode, med katere sodijo krpe narejene iz bambusovih vlaken ali krpe narejene iz recikliranih materialov.

TIPI TOP

Oglejte si izdelke in pripomočke za nego doma in predstavitev robotiziranih naprav: robotski sesalniki, naprave za masažo in zdravje na http://www.tipitoprobot.com/

Ime:
Field is required!
Priimek:
Field is required!
Naziv podjetja:
Field is required!
Zadeva:
Field is required!
Sporočilo:
Field is required!
Scroll to Top